En introduktion til Opera Singing

At finde ud af, hvordan man synger musikalsk show er en stor virksomhed, så jeg skal bare diskutere et par vigtige dele.

Slapper af

Pusten fylder din lyd, og du kan høre, hvordan en stor del af popsangere virkelig kæmper for at få nok luft og ikke har et stærkt vejrtrækningssystem.

Det skader virkelig deres lyd.

Åndedræt begynder med at undslippe din egen særlige måde, virkelig.

I tilfælde af at du lægger dine palmer på bunden af ​​din ribcage og trækker vejret ind, ser du, at ribcage vokser og hæver i en vis grad.

Tanken er at holde ribbenet i den stilling under sang.

Så i tilfælde af at du trækker vejret ind og derefter holder den indåndede ånd et øjeblik, vil du føle ribbenet “snap” i den hævede stilling.

Det er den holdning, som musikalske kunstnere synge fra.

Det giver dig virkelig mulighed for at styre vindstrømmen, som giver dig en chance for at styre din lyd bedre.

Når du synger, skal du sørge for at ribbenet forbliver i dette område – giv det ikke en chance for at falde ned, før du er færdig med det melodiske udtryk.

Positur

Stancen er desuden afgørende i lyset af, at en anstændig holdning vil hjælpe dig med at slappe af og give et bestemt udseende.

Så i en perfekt verden burde du stå op høje og løs med dine hænder på dine sider. En ting du sikkert skal sikre er, at din kuffert er høj, men ikke meget høj.

Årsagen er, at dine ribben har en grænse med brystkrogen, og hvis din kuffert er lav og fladt, så vil dine ribben være. Derudover påvirker det naturligvis din evne til at få fuld åndedrag og kontrollere din vindstrøm.

Eugene Astrovsky viser understudier i hans private studie og synger musikalsk drama som et erhverv.

Save

Comments are closed.